Blogg

Meert hyllene har blitt et must i det moderne hjem!

De råtøffe Meert hyllene finnes i alle varianter, og har et bruksområde som dekker hele huset! Du finner en variant av Meert hyllene i de fleste hjem i dag, og de har blitt et must i det moderne hjem! Hyllene har blitt en populært møbel på kjøkkenet, men også i resten av huset! Ta en titt på nettsiden vår for å se utvalget vårt i hyller og oppbevaring.

http://www.designerhome.no

Siste frist til å få med seg kampanjen vår på Adamsbro sine produkter

Benytt deg av siste dag med kampanjen vår på Adamsbro sine lekre produkter. Her får du alt fra puter, belysning, dekor og møbler. Produktene til Adamsbro er av ypperste kvalitet og er sterkt voksende på markedet!

Her har vi hentet  inspirasjon fra den flotte instagramkontoen til @houseofnerhagen, som er verdt et besøk.

Benytt deg av muligheten til å kjøpe disse til en redusert pris ut dagen i dag!

Kjøp Adamsbro her

 

Riviera Maisons møbel kolleksjon 2018

Riviera Maison kommer stadig med nye kolleksjoner, og vi har forelsket oss i denne lekre kolleksjonen for 2018! Hos oss kan du legge inn bestillinger på alle produktene til Riviera Maison, med forbehold om at varen fremdeles finnes i deres sortiment. Ta kontakt med oss på mail post@designerhome.no dersom du ønsker å legge inn bestilling hos oss.

Continue reading «Riviera Maisons møbel kolleksjon 2018»

Unn deg selv noe godt!

Ofte må man ta seg selv i å sette pris på de små øyeblikkene man får i løpet av dagen. En morgenkaffe med noe på si er ofte noe enhver ønsker å starte dagen med, eller lengter etter å sette seg ned med etter en lang dag. Caffe Solo og Caffe doppio fra Riviera Maison er et kombinert servise med kaffekopp og tallerken i samme utførelse. Her får du plass til både kaffen og godbiten din.

Continue reading «Unn deg selv noe godt!»

Sikre deg kvalitetsprodukter fra Adamsbro til redusert pris nå!

Adamsbro Equestrian Lifestyle er ett livsstilkonsept for ditt hjem.  Inspirasjonen er hentet fra naturen, gårdslivet og kjærligheten til hester. Skaperen bak merket er Lotta Lindsten, en hopprytter med  lang bakgrunn innenfor mote og interiørbransjen.

Dette er produkter av høy kvalitet!

Produktene er nøye utarbeidet av Lotta selv og  de bruker eksklusive materialer i alle utformelser.

Putene som er prydet av hestebitt og hesteemblem er laget i behagelig velour og lekker silke. Disse leveres med en deilig fyldig innerpute av dun.

Møblene er designet etter dagens interiørbilde, samtidig som kolleksjonen er preget av et tidløst og sofistikert design som vil gi deg interiør du vil bli glad i over lengre tid.

Vi elsker produktene fra Adamsbro! Det tror vi du også vil gjøre. Akkurat nå har vi kampanje på alle produktene deres. Sikre deg disse nå til en redusert pris! Kampanjen avsluttes 10 januar.

Se utvalget her

Julens farger

Grønn er julens farge! Se hvor friskt og vakkert det blir når man dekorerer med grønt! Bruker man samtidig farger som gull og sølv sammen med det grønne, vil fargen bli enda mer fremhevet. Dette lekre juletreet har vært utrolig populært hos oss og vi har allerede gått tomme! Heldigvis har vi fått tak i noen få til som vil ankomme i slutten av uken. Det kan fås i både 40 og 60 cm i nettbutikken vår fram til lageret er tomt. Hvorfor ikke mikse disse sammen med de nydelige duftelysene fra Victorian som er dekket av velour i julens farge.
Continue reading «Julens farger»